search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:35
MENU CLOSE

Τρόμος στα αβαθή: Καρχαρίας επιτίθεται σε ψαρά με καγιάκ – Ήταν τυχερός που έχει ακόμα δύο πόδια (Video)

13.07.2020 15:25
tiger_shark.png
 
Ένας ψαράς πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός που έχει ακόμα και τα δυο του πόδια, ενώ διηγείται την ιστορία για τη συνάντησή του με έναν καρχαρία-τίγρη.
 
Ο Ντέβιν Κάντα ψάρευε με το καγιάκ του ανοιχτά του Ντάιαμοντ Χεντ στη Χαβάη, έχοντας τα πόδια του έξω από το πλεούμενο και μέσα στο νερό.
 
Ξαφνικά, ένα καρχαρίας εμφανίστηκε και με ορμή κατευθύνθηκε κατά πάνω του, προφανώς έχοντας βάλει στόχο κάποιο από τα πόδια του ψαρά, που λογικά του φάνταζαν για μεζεδάκια.
 
Ευτυχώς, ο Κάντα τελευταία στιγμή είδε τον καρχαρία να κάνει επέλαση και μόλις που πρόλαβε να βγάλει τα πόδια του από τη θάλασσα.
 
Ο θαλάσσιος θηρευτή, μάλιστα, ήρθε τόσο κοντά, που ακούμπησε το κάτω μέρος του καγιάκ, ενώ περνούσε, σύμφωνα τα λόγια του τυχερού ψαρά στον τηλεοπτικό σταθμό Khon2.
 
Όπως σημείωσε, ο ψαράς έμεινε περισσότερο έκπληκτος παρά τρομαγμένος κι αυτό λόγω του τεράστιου μεγέθους του καρχαρία.
 

Πηγή: Sputnik
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:34