11/08/2020 00:46:12

«Άναψαν τα αίματα»: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς – Γονείς σε απόγνωση (Video)

«Άναψαν τα αίματα»: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς – Γονείς σε απόγνωση (Video) - Media

 

Ένταση επικράτησε έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Καλαμαριάς.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα κάποιοι να πιαστούν στα χέρια όταν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας γονέων για τα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά τους

Οι γονείς διαμαρτύρονται προκειμένου να δοθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα σχολικής στέγης στην περιοχή.

Ειδικότερα, οι γονείς μαθητών του 3ου, 9ου και 10ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης αντιδρούν στην αναγκαστική μετακίνηση των παιδιών τους σε σχολικά κτίρια άλλων συνοικισμών, που όπως τόνισαν σε δηλώσεις τους «απαιτεί χρόνο και συνεπάγεται διέλευση από επικίνδυνους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας» ενώ παράλληλα, ζητούν να αξιοποιηθεί κτίριο που στεγάζει σήμερα το 10ο Γυμνάσιο και διαθέτει κενές θέσεις.

Οι γονείς που πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία αρχικά, έξω από το Δημαρχείο, επιχείρησαν να μπουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ούτως ώστε να καταθέσουν ψήφισμα. Τότε, τους απαγόρευσαν την είσοδο και μάλιστα, ένας δημοτικός σύμβουλος βγήκε «μαινόμενος» και πιάστηκε στα χέρια με γονείς.

Οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν συνθήματα έξω από την αίθουσα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ενώ είχε επιτραπεί σε δύο μέλη της επιτροπής να μπουν μέσα στην αίθουσα, απαγόρευσαν την είσοδο σε δημοσιογράφους λόγω κορωνοϊού…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.