15/08/2020 17:23:46

Κορωνοϊός: Νέες ανησυχητικές εικόνες συνωστισμού σε μπαρ (Video)

Κορωνοϊός: Νέες ανησυχητικές εικόνες συνωστισμού σε μπαρ (Video) - Media

 

Μπορεί η κυβέρνηση να απόφασισε χθες Δευτέρα την ματαίωση των πανηγυριών σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου, την εντατικοποίηση των ελέγχων στα χερσαία σύνορά μας, και την επέκταση των ελέγχων και στους εποχικούς εργάτες που προέρχονται από όμορες χώρες, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό, τη στιγμή που ειδικά στην επαρχία, παρατηρείται έντονο το φαινόμενο του συγχρωτισμού στα μπαρ και στα μπιτς μπαρ, όπου η κατάσταση είναι κυριολεκτικά ανεξέλεγκτη;

Αυτό άλλωστε μαρτυρούν τα βίντεο που αναρτούν οι ίδιοι οι μαγαζάτορες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τα διαφημίσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι νέες εικόνες από μπιτς μπαρ στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων αλλά και από το κλειστό χώρο γνωστού μπαρ στο νησί των Σπετσών.

Είναι συχνές αυτές οι εικόνες στην επαρχία και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε νέα περιοριστικά μέτρα σε μπαρ και χώρους εστίασης. Συνωστισμό είχαν επίσης το πανηγύρι στην Κοζάνη αλλά και την Εύβοια

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.