search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:36
MENU CLOSE

Boυλή: «Άριστος» αξιολογήθηκε 1 στους 2 υπαλλήλους από τους διευθυντές – Έξαλλος ο ΓΓ της βουλής

15.07.2020 05:21
Βουλή: Δεκτό κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση - Την Τρίτη η ψηφοφορία - Media

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο γενικός γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων κ. Γιώργος Μυλωνάκης έγινε έξαλλος όταν έμαθε ότι οι προϊστάμενοι και οι διευθυντές τμημάτων του Κοινοβουλίου που κλήθηκαν βάσει της κείμενης νομοθεσίας να αξιολογήσουν τους υπαλλήλους τους, εκτίμησαν ότι το 50% εξ αυτών έπρεπε να πάρει βαθμό από 90 έως 100, δηλαδή άριστα κάτι που προφανώς δεν μπορεί να συμβαίνει αφού σχεδόν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες είναι λίγοι αυτοί που έχουν την τιμή ενός τόσο μεγάλου βαθμού από τους προϊσταμένους τους. Στον επονομαζόμενο «ναό της Δημοκρατίας» όμως φαίνεται ότι αυτοί ήταν περισσότεροι.

Ο κ. Μυλωνάκης κάνει λόγο για προβληματική κατάσταση αφού είναι προφανές ότι οι διευθυντές έχουν άριστες σχέσεις με τους υπαλλήλους τους (αρκετοί εκ των οποίων είναι συγγενείς ή πολύ γνωστοί νυν ή τέως βουλευτών) και δεν θέλουν να τους κακοκαρδίσουν.

Το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και κατά το παρελθόν με αποτέλεσμα να δοθούν οδηγίες για πραγματική επαναξιολόγηση.

Ο γενικός γραμματέας ως πρώτο μέτρο αποφάσισε να εφαρμόσει τον συντελεστή μείωσης 0,10 επί της τελικής βαθμολογίας σε όσες εκθέσεις αξιολόγησης χαρακτηρίστηκαν άριστες.

Πηγή: dikaiologitika.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:36