search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Ανασχηματισμός: Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του Μαξίμου για την Άννα Διαμαντοπούλου

15.07.2020 06:26
Άννα Διαμαντοπούλου: Ποια θέση θα αναλάβει - Τι σκέφτονται στο Μαξίμου - Media

 

Το όνομα της Άννας Διαμαντοπούλου παραμένει στην πρώτη γραμμή της «μετεγγραφολογίας» κάθε φορά που στο Μαξίμου σχεδιάζουν κάποια διεύρυνση προς την Κεντροαριστερά.

Παρότι η πρώην επίτροπος δεν έχει δώσει κάποια δικαιώματα, ωστόσο, σύμφωνα με το matrix24 τις τελευταίες ημέρες, με ορίζοντα και τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, το όνομα της Διαμαντοπούλου έχει ακουστεί ουκ ολίγες φορές στους διαδρόμους του Μεγάρου Μαξίμου.

Ίσως να φταίει που η πρώην υπουργός, με συνέντευξή της στο ieidiseis, περιέγραψε την ανάγκη για ένα νέο κόμμα για τους «νεοκεντρώους πολίτες» που «θα συνδυάζει την δικαιοσύνη της σοσιαλδημοκρατίας με τη δυναμική του φιλελευθερισμού» και αρκετοί στο Μαξίμου «είδαν» ότι οι περιγραφές της μια χαρά «κουμπώνουν» στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:27