search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:21
MENU CLOSE

Ανοίγει ξανά η Eurodisney στο Παρίσι – Ήταν κλειστή 4 μήνες λόγω κορωνοϊού

15.07.2020 13:00
Κοροϊδεύουν αφίσες της Disney, στιγματίζοντας την προώθηση πλαστικών παιχνιδιών (Photos) - Media

 

Το Παρίσι φαίνεται ότι αργά αλλά σταθερά επανέρχεται στην κανονικότητα του. Για παράδειγμα μετά τον πύργο του Άιφελ που άνοιξε, τώρα είναι η σειρά να ανοίξει και η Γιουροντίσνει στ προάστια του. 
Ο πύργος του Άιφελ άνοιξε υπό προυποθέσεις όπως για παράδειγμα στον τελευταίο όροφο δεν θα βρίσκονται περισσότερα από 250 άτομα. Τώρα άνοιξε και το λατρεμένο πάρκο και όνειρο κάθε παιδιού. Είχε κλείσει λόγω κορωνοϊου στις 12 Μαρτίου. 
Πλέον για να επισκεφτεί κάποιος τη γιουροντίσνει θα πρέπει να φοράει απαραίτητα μάσκα, οι κρατήσεις θα είναι συγκεκριμένες και θα γίνονται ηλεκτρονικά, ενώ μέσα στο πάρκο θα υπάρχουν τουλάχιστον 2.000 σημεία όπου θα μπορεί κάποιος να απολυμάνει τα χέρια του. 
Σήμερα μάλιστα που έκανε την εμφάνιση του στο Πάρκο και ο Μίκυ Μάους, φορούσε μια μεγάλη μάσκα που το κάλυπτε το πρόσωπο και τη μύτη για να δώσει πρώτος το μήνυμα για μέτρα κατά του κορωνοϊου. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:20