search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:40
MENU CLOSE

Τους κόπηκε η μαγκιά: Τσαμπουκάδες με Πόρσε Καγιέν στη μέση του δρόμου τα «χρειάστηκαν» όταν τους την έπεσαν άνδρες των Σπέτσζναζ (Video)

15.07.2020 16:18
Τους κόπηκε η μαγκιά: Τσαμπουκάδες με Πόρσε Καγιέν στη μέση του δρόμου τα «χρειάστηκαν» όταν τους την έπεσαν άνδρες των Σπέτσζναζ (Video) - Media

 

Οι τρεις νεαροί είχαν βγει στους δρόμους της Μόσχας και πουλούσαν σε όποιον έβρισκαν τσαμπουκά. Είχαν βγει για να καυγαδίσουν. Κάποια στιγμή σταματάνε το αυτοκίνητο τους στην αριστερή λωρίδα και βγαίνουν οι δυο από αυτούς έξω σε έξαλλη κατάσταση και αρχίζουν να βρίζουν έναν ποδηλάτη που έκανε το λάθος να περάσει το δρόμο εκείνη την ώρα. 
Ο τρίτος της παρέας βγαίνει από το αυτοκίνητο πάλι σε έξαλλη κατάσταση για να ζητήσει το λόγο στο αυτοκίνητο που ερχόταν πίσω από την Καγιέν και το οποίο κοκκάλωσε στην αριστερή λωρίδα για να μην τρακάρουν. 
Δεν βλέπει όμως ότι το τρίτο στη σειρά βανάκι σταματάει και εκείνο και από μέσα πετάγονται τρια μέλη με όπλα των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας, οι περίφημοι Σπέτσζναζ. Ο τρίτος τσαμπουκάς εκεί που φώναζε και έβριζε τον οδηγό του δευτέρου αυτοκινήτου, γονατίζει σηκώνει τα χέρια ψηλά και εκλιπαρεί για οίκτο.
Με συνοπτικές διαδικασίες οι άνδρες των Σπετζσναζ έβαλαν μέσα στο βαν και τους άλλους δυο τσαμπουκάδες, και ξεκίνησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:40