search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:06
MENU CLOSE

Απίστευτα πράγματα: Τεράστιος καρχαρίας δάγκωσε τη βάρκα του κι αυτός έβαλε το χέρι στο νερό για καλύτερο πλάνο (Video)

16.07.2020 15:21
Άγριο θέαμα: Καρχαρίες κομματιάζουν δελφίνι και το τρώνε (Video, σκληρές εικόνες) - Media
 
Τα αδέρφια Λι και Άνταμ Φέργκιουσον ξεκίνησαν στις 5 τα ξημερώματα με τη βάρκα τους από το Περθ για το νησί Καρνάκ, ψαρεύοντας καθ’ οδόν.
 
Μιάμιση ώρα αφότου ξεκίνησαν, οι νεαροί άντρες εντόπισαν έναν μεγάλο καρχαρία να τους ακολουθεί.
 
«Είναι ένα μεγάλο ψάρι» είπε ο Άνταμ, με τον αδερφό του να απαντά: «δεν είναι μεγάλο ψάρι, είναι ένας μεγάλος καρχαρίας», σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό 7News.
 
Οι άντρες υπολόγισαν ότι ο καρχαρίας είχε μήκος περίπου 4 μέτρα και κολυμπούσε ακολουθώντας τη βάρκα κάνοντας οχτάρια, σχεδόν για ένα τέταρτο της ώρας.
 
«Υπήρξαν μερικές φορές που πλησίασε πάρα πολύ, προσπάθησα να τον σκουντήσω με την κάμερα, αλλά δεν σάλεψε καθόλου. Πολύ δυνατός, πολύ δυνατός» είπε ο Λι.
 
Μάλιστα, ο νεαρός άντρας έβαλε το χέρι του στο νερό για να τραβήξει μερικά εντυπωσιακά πλάνα του καρχαρία να ορμά προς τη βάρκα.
 
Καθώς ο καρχαρίας επέμενε με τις εφορμήσεις του στο πλεούμενο, τα δύο αδέρφια σήκωσαν την άγκυρα, έβαλαν μπροστά τη μηχανή κι απομακρύνθηκαν.

Πηγή: Sputnik
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:05