search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:41
MENU CLOSE

Άγριο «χώσιμο» Ακρίτας σε Μπογδάνο (Photo)

18.07.2020 14:25
Ακρίτα: Σκληρή κριτική για την φιέστα με τα εμβόλια - «Ευτυχώς που δεν μας κυβερνά ο συριζας» - Media

 

Δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί. Η Έλενα Ακρίτα απάντησε με σκωπτικό τρόπο σε ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. 

Στην ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ «Θα είμαι στο δρόμο της Αθήνας όταν οι ισλαμολάγνοι μπάχαλοι απειλούν τους συμπολίτες μου, όποτε μια νόμιμη συγκέντρωση απειλείται από μια παράνομη αντισυγκέντρωση. Θα είμαι στο δρόμο ως βουλευτής της μεγάλης ΝΔ και ας βρυχάται από δίπλα και το φάντασμα του Χίτλερ. Συνηθίστε το!», η δημοσιογράφος έγραψε: «Θα είμαι στον αγώνα των πεινασμένων. Θα είμαι όταν ο μπάτσος χτυπάει έναν άνθρωπο. Θα είμαι όταν ο κόσμος ουρλιάζει από θυμό. Θα είμαι όταν το πεινασμένο παιδί γελάει επειδή έχει ένα πιάτο φαΐ. Θα είμαι όταν οι άνθρωποι στερούνται την τροφή που παράγουν. θα είμαι όταν τους διώχνουν από το σπίτι που χτίσανε. Θα είμαι…». 

»Πως λέμε “Τα σταφύλια της Οργής” του Τζον Στάινμπεκ; Καμία σχέση», συνέχισε και σε υστερόγραφο συνεχάρη τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα για το ξέπλυμα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, «ενώ κανένας άλλος βουλευτής της ΝΔ δεν συμπορεύτηκε με τον Κασιδιάρη». 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40