search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Πανέμορφη ψυχολόγος και σεξοθεραπεύτρια βρέθηκε γυμνή και νεκρή στο κρεβάτι πεντάστερου ξενοδοχείου – Κρατούσε μόνο μια τσάντα Prada

20.07.2020 14:01
Πανέμορφη ψυχολόγος και σεξοθεραπεύτρια βρέθηκε γυμνή και νεκρή στο κρεβάτι πεντάστερου ξενοδοχείου – Κρατούσε μόνο μια τσάντα Prada - Media

 

Οι αστυνομικές αρχές της Μόσχας έχουν να λύσουν ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα. Η 26χρονη καλλονή Άννα Αμπαρτσουμιάν, γνωστή ψυχολόγος και σεξοθεραπεύτρια στη Ρωσία, βρέθηκε γυμνή και νεκρή στο κρεβάτι ενός πεντάστερου ξενοδοχείου στη Μόσχα. 


Δίπλα της ήταν διπλωμένο το μαύρο στενό της φόρεμα, ενώ στο χέρι της ήταν περασμένη μια πανάκριβη τσάντα Prada. Από τις κάμερες ασφαλεία του ξενοδοχείου φάνηκε ότι η άτυχη γυναίκα πήγε στο δωμάτιο με έναν δισεκατομμυριούχο που φορούσε ένα μαύρο κοστούμι. 


Η Άννα είχε πληθώρα πλούσιων θαυμαστών που έκαναν τα πάντα για να βγει μαζί τους και κάποιοι από αυτούς της είχαν χαρίσει πριν από λίγους μήνες δυο πανάκριβα αυτοκίνητα μάρκας Bentley και ένα αυτοκίνητο Auston Maritn.


Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο η σεξοθεραπεύτρια να χρωστούσε δανεικά σε τοκογλύφους αφού λίγες ώρες πριν τη βραδιά του φόνου ένας από αυτούς την είχε καλέσει 20 φορές στο κινητό τηλέφωνο. 


Στο κομοδίνο δίπλα της βρέθηκαν πολλά υπνωτικά χάπια όμως η αστυνομία περιμένει να βγουν πρώτα τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δείξει εάν ο θάνατος προήλθε από τα χάπια ή από κάποια άλλη αιτία. 


Η Αμπαρτσουμιάν θεωρείται στη Ρωσία ως η ψυχολόγος – σεξοθεραπεύτρια των πλουσίων. Στο λογαριασμό της στο instagram είχε περισσότερους από 370.000 ακολούθους τους οποίους σε μια συνέντευξη της όλο έπαρση είχε πει, ότι μπορεί να τους χορέψει στο ταψί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:38