search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:05
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς την Πέμπτη

22.07.2020 09:51
5118225.jpg

 

Τους πολιτικούς αρχηγούς θα ενημερώσει, αύριο Πέμπτη, κατ’ ιδίαν στο γραφείο του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και την ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής.

Σημειώνεται ότι κατά την συνεδρίαση της Βουλής το μεσημέρι της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός δέχτηκε τα σφοδρά πυρά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης για το γεγονός ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση για τις εξελίξεις στο Καστελόριζο, με τα κυβερνητικά έδρανα στο κοινοβούλιο να είναι εντελώς άδεια.

Η παρούσα συγκυρία θεωρείται κρίσιμη καθώς η Τουρκία μοιάζει έτοιμη για νέα κλιμάκωση σχεδιάζοντας ενδεχομένως και θερμό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX με την οποία ενημέρωνε για σεισμικές έρευνες από το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis στη θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται περίπου 200 μίλια ανατολικά της Κρήτης και περίπου 180 μίλια νότια του Καστελόριζου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:05