search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Επεισόδιο Χαρδαλιά με πολίτη: Πήγε να πηδήξει έξω από το αμάξι του, ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει (Video)

22.07.2020 19:00
Χαρδαλιάς κατά Αντώναρου: Σοβαρευτείτε αμέσως - Media

 

Με την οργή ενός πολίτη βρέθηκε αντιμέτωπος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος βρέθηκε στις Κεχριές Κορινθίας για τον συντονισμό της κατάσβεσης της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Καθώς έκανε επιθεώρηση στην περιοχή, μαζί με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, πολίτες άρχισαν να διαμαρτύρονται και να ζητάνε «ένα ακόμα αεροπλάνο».

Τότε, ο κ. Χαρδαλιάς βγήκε από το αυτοκίνητό του και είπε με έντονο ύφος «αυτή τη στιγμή η διαχείριση γίνεται όπως πρέπει από το κέντρο», ενώ στη συνέχεια ξαναμπήκε στο όχημα.

Τότε ένας πολίτης πλησίασε το όχημα το οποίο ξεκινούσε και χτυπώντας τα παράθυρά του φώναζε: «αίσχος, αίσχος στους περιφεριακούς!»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν αντέδρασε ψύχραιμα και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει για να του ζητήσει τον λόγο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:16