search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:23
MENU CLOSE

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Ατρομήτου

23.07.2020 18:39
Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Ατρομήτου - Media
 
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος για τον θάνατο του πρώην ισχυρού άνδρα της ομάδας, Αναστάσιου Παπανικόλα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 54 του.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει ότι «η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Αναστάσιου Παπανικόλα.
 
Με ιδιαίτερη θλίψη οι άνθρωποι της ομάδας πληροφορήθηκαν σήμερα ότι ο Τάσος Παπανικόλας σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.
 
Ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό.
 
Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρομήτου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της.
 
Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, το ΔΣ της ομάδας και όλα τα στελέχη θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
 
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 11.00 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:22