search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:22
MENU CLOSE

Το (ειρωνικό) χιούμορ Μητσοτάκη στον Κουτσούμπα και η απάντηση του γραμματέα του ΚΚΕ (Video)

24.07.2020 11:52
Το (ειρωνικό) χιούμορ Μητσοτάκη στον Κουτσούμπα και η απάντηση του γραμματέα του ΚΚΕ (Video) - Media

 

Τον καθιερωμένο «ελαφρύ» διάλογο μπροστά στις κάμερες είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γ.γ. Του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, λίγο πριν την ενημέρωση του δεύτερου για την κρίση στα ελληνοτουρκικά και τα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής.

Ο πρωθυπουργός θέλησε να χαιρετίσει τον γραμματέα με έναν από τους νέους και ομολογουμένως «κρύους» τρόπους χειραψίας, δηλαδή με αγκώνα ή γροθιά, ρωτώντας τον τι προτιμά.

Όταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας αποκρίθηκε ότι τα «έχει κόψει αυτά», ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ειρωνικό τόνο σημείωσε ότι «δεν είναι ένδειξη καπιταλιστικής οικειότητας η αγκωνιά» για να λάβει την απάντηση «είναι όμως γελοίο».

Την ατάκα ακολούθησε ένα χαμόγελο του πρωθυπουργού και η «εξήγηση» Κουτσούμπα που συμπλήρωσε ότι «είναι προτιμότερο να κοιτά κανείς τον άλλο στα μάτια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:22