search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:50
MENU CLOSE

Βγήκε γυμνός στο δρόμο και κυνηγούσε τον οδηγό ενός φορτηγού που νόμιζε ότι απήγαγε την ανιψιά του – Τελικά είχε κάνει λάθος (Video)

24.07.2020 12:36
Βγήκε γυμνός στο δρόμο και κυνηγούσε τον οδηγό ενός φορτηγού που νόμιζε ότι απήγαγε την ανιψιά του – Τελικά είχε κάνει λάθος (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο Μιίντλσμπρο και το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού. Ένας άνδρας που έκανε μπάνιο θεώρησε ότι ο οδηγός ενός φορτηγού απήγαγε την 11χρονη ανιψιά του που έπαιζε στον κήπο και πετάχτηκε ολόγυμνος στο δρόμο – έτσι όπως ήταν από τη μπανιέρα- και άρχισε να τρέχει –γυμνός πάντα- και να κυνηγάει το φορτηγό.
Από το άγχος και τον πανικό του δεν πρόσεξε ότι η ανιψιά του συνέχιζε να παίζει αμέριμνη στον κήπο. Όταν σε κάποιο φανάρι πλησίασε το φορτηγό και άνοιξε την πόρτα, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για λανθασμένο συναγερμό. Διαπίστωσε επίσης ότι μέσα στον πανικό του δεν είχε φορέσει το παντελόνι του αλλά κρατούσε μια μπλούζα.
Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει την πανικόβλητη μητέρα του κοριτσιού που άρχισε να φωνάζει ότι της απήγαγε ένα φορτηγάκι την κόρη, να τρέχει πάνω κάτω και να ζητάει από κάποιον να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Από τις φωνές και τα ουρλιαχτά που άκουσε ο άνδρας ενώ έκανε μπάνιο, πετάχτηκε στο δρόμο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03