search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:05
MENU CLOSE

Απομακρύνθηκε ο καθηγητής του ΕΚΠΑ που αποκάλεσε τον Αντετοκούνμπο «μαϊμού»

24.07.2020 13:34
Κεραμέως: Αυτά είναι τα Fake News στην Παιδεία - Media

 

Την άμεση απομάκρυνση του Κ. Καλέμη από τη θέση του συντονιστή εκπαίδευσης προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, αποφάσισε η Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Παιδείας, όπως είχε σημειώσει στη Βουλή, προχώρησε άμεσα σε έρευνα για τα ακραία ρατσιστικά σχόλια του Κ. Καλέμη κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ανακοίνωσε την άμεση απομάκρυνσή του. «Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στο εκπαιδευτικό σύστημα», σημειώνει η υπουργός Παιδείας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας

Με απόφαση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, απομακρύνεται άμεσα ο κ. Κωνσταντίνος Καλέμης από τη θέση του συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017 με απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας.

Όπως δήλωσε η κυρία Κεραμέως: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αναρτήσεις ρατσιστικού και άκρως προσβλητικού περιεχομένου τού εν λόγω εκπαιδευτικού. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα».


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:04