search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:46
MENU CLOSE

Τζόνσον: Ως τα μέσα του 2021 η Βρετανία θα έχει ξεπεράσει την κρίση του κορωνοϊού

24.07.2020 13:38
Τζόνσον: Ως τα μέσα του 2021 η Βρετανία θα έχει ξεπεράσει την κρίση του κορωνοϊού - Media

 

«Μέχρι τα μέσα του 2021 η Βρετανία θα έχει ξεπεράσει την κρίση του κορωνοϊού» εκτίμησε σήμερα, Παρασκευή, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «πιστεύει ότι η χώρα θα έχει τελειώσει με την κρίση του νέου κορωνοϊού έως τα μέσα του 2021, αλλά φοβάται ότι μπορεί να υπάρξει μια δεύτερη κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων η οποία θα μπορούσε να καταβάλει το σύστημα υγείας».

«Απ’ όπου κι αν ήρθε… από μια νυχτερίδα, έναν παγκολίνο ή όπως κι αν εμφανίστηκε, ήταν ένα πολύ κακό πράγμα για τον άνθρωπο. Και νομίζω πως μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους θα το έχουμε περάσει», δήλωσε ο Τζόνσον, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Η χώρα θα επανακάμψει ισχυρότερη από ποτέ», τόνισε, προειδοποιώντας, ωστόσο, πως «εξακολουθεί να υπάρχει η απειλή μιας δεύτερης κορυφής» των κρουσμάτων.

Κατά τη συνάντησή του με γιατρούς, ο Τζόνσον είπε πως ελπίζει ότι όλοι θα κάνουν το εμβόλιο της γρίπης προκειμένου να μειωθεί η πίεση στο σύστημα υγείας στη διάρκεια των χειμερινών μηνών. «Είναι όλοι αυτοί που είναι κατά των εμβολίων τώρα», είπε ο Τζόνσον στους υγειονομικούς. «Είναι τρελαμένοι, είναι τρελαμένοι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45