search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:15
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ο κυκλώνας Χάνα γκρέμισε το τείχος του Τραμπ – Αμφισβητείται το βίντεο

27.07.2020 09:26
ΗΠΑ: Ο κυκλώνας Χάνα γκρέμισε το τείχος του Τραμπ - Αμφισβητείται το βίντεο - Media

 

Ο κυκλώνας Χάνα, ο πρώτος του 2020 στον Ατλαντικό Ωκεανό, ενδέχεται να γκρέμισε μέρος του «Τείχους των Συνόρων», το οποίο και αποτελεί προσωπικό όραμα του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ένα τμήμα του τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό στο Τέξας φέρεται να μην άντεξε τη δύναμη της φύσης και να κατέρρευσε. 

Παρότι η αυθεντικότητα του βίντεο αρχικά αμφισβητήθηκε, φαίνεται πως η κατάρρευση είναι γεγονός, προκαλώντας τους «πανηγυρισμούς» των επικριτών του προέδρου Τραμπ.

Όπως αναφέρει το rt.com, παρότι η αρχική πηγή του βίντεο είναι ασαφής, σύμφωνα με αρκετούς τοπικούς δημοσιογράφους και σχετικές αναφορές τοπικών μέσων ενημέρωσης, το περιστατικό πρέπει να συνέβη κάπου μεταξύ του Τέξας και της βορειοανατολικής πολιτείας Tamaulipas.

Όσοι συνεχίζουν να αμφισβητούν την αυθεντικότητα του βίντεο επισημαίνουν ότι το έδαφος δεν μοιάζει με την κάτω κοιλάδα του Ρίο Γκράντε, σημειώνοντας ότι το συμβάν μπορεί να είχε συμβεί αλλού ή σε διαφορετική ημερομηνία.

Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί επικριτές του προέδρου των ΗΠΑ συνεχίζουν να πανηγυρίζουν, μοιραζόμενοι τα χαρμόσυνα νέα και κοροϊδεύοντας τον πλανητάρχη ότι πρόκειται περί θεϊκής παρέμβασης και ότι αποτλεί σημάδι για μια επικείμενη κατάρρευση της κυβέρνησης Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:14