search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:44
MENU CLOSE

Καταγγελία φωτορεπόρτερ: Με κρατούσαν στο τμήμα Αντίπαρου με εντολή Μητσοτάκη – Για να μην τον φωτογραφίσω

29.07.2020 07:13
Καταγγελία φωτορεπόρτερ: Με κρατούσαν στο τμήμα Αντίπαρου με εντολή Μητσοτάκη – Για να μην τον φωτογραφίσω - Media

 

Νέες καταγγελίες για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αντίπαρο και από εκεί στην Επίδαυρο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο φωτορεπόρτερ, ο οποίος μίλησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», βρέθηκε κοντά σε μαγαζί στην παραλία, όπου ο πρωθυπουργός έκανε μπάνιο, προσήχθη με εντολή του τελευταίου στο Αστυνομικό Τμήμα Αντιπάρου όπου και κρατήθηκε για περισσότερες από 4 ώρες, για να αφεθεί τελικά ελεύθερος στη συνέχεια. Ο λόγος; Θέλησε απλώς να τραβήξει φωτογραφίες τον πρωθυπουργό και πήγε στην περιοχή χωρίς να κρυφτεί και δίχως να λειτουργήσει ως «παπαράτσι».

Η καταγγελία

«Με πλησίασαν αστυνομικοί της φρουράς του», λέει, «παρ’ όλο που εγώ πήγα φανερά, χωρίς να κρυφτώ. Είμαι γνωστός στο νησί για τη δουλειά που κάνω. Έδειξα την ταυτότητά μου και παρ’ όλα αυτά μου είπαν ότι θα με προσαγάγουν στο Τμήμα για εξακρίβωση. Στο σημείο βρέθηκε κι άλλος φωτογράφος που είχε παρόμοιο διάλογο με τους αστυνομικούς της φρουράς, οι οποίοι ωστόσο επέμεναν για την προσαγωγή. Τότε ο άλλος φωτογράφος τούς πρότεινε να ρωτήσουν τον πρωθυπουργό. Ο υπεύθυνος της φρουράς το έκανε και γυρίζοντας μας είπε ότι η εντολή του (σ.σ. του πρωθυπουργού) ήταν να προσαχθούμε στο Τμήμα».

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Μιχάλης Αρχοντίδης, η προσαγωγή είχε τον χαρακτήρα της «τιμωρίας» για τον ίδιο, καθώς έμεινε τελικά στο Τμήμα για κάποιες ώρες και απελευθερώθηκε λίγο πριν αναχωρήσει ο πρωθυπουργός με το ελικόπτερο από το νησί. Οπως μας λέει, κατά τη διάρκεια παραμονής στο Τμήμα η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αμηχανία, καθώς οι ντόπιοι αστυνομικοί τον γνωρίζουν καλά, μιας και ζει κι εργάζεται στο νησί.

Τέλος, ο φωτορεπόρτερ βεβαιώνει ότι στο νησί βρίσκονταν 3 ελικόπτερα του στρατού, αφού, όπως λέει, «τα είδα». Επιβεβαιώνει έτσι το δημοσίευμα του ιστότοπου militaire.gr που ανέφερε από την πρώτη στιγμή ότι προς χάριν του κ. Μητσοτάκη είχαν «δεσμευτεί» τρία -και όχι ένα- ελικόπτερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:44