search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:36
MENU CLOSE

Της χτύπησε την πόρτα για να της δώσει λουλούδια και την έλουσε με κόλλα – Η γυναίκα έπαθε εγκαύματα στο κεφάλι (Video)

29.07.2020 16:02
Της χτύπησε την πόρτα για να της δώσει λουλούδια και την έλουσε με κόλλα – Η γυναίκα έπαθε εγκαύματα στο κεφάλι (Video) - Media

 

Το περιστατικό που ερευνά η αστυνομία έγινε στη Βαλένθια της Ισπανίας. Μια γυναίκα 31 ετών, μητέρα ενός μικρού αγοριού, άκουσε το κουδούνι της πόρτας να χτυπά. Όταν ρώτησε ποιος είναι της απάντησε μια ανδρική φωνή και της είπε πως της έφερνε δώρο λουλούδια. 


Η Marcela Tascon άνοιξε και βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη. Ο άνδρας όχι μόνο δεν είχε λουλούδια να της παραδώσει, αλλά την έλουσε με μια ισχυρή κόλλα σε όλο το κεφάλι. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. 
Η μητέρα που κατάφερε να κλείσει τα μάτια της και να μην τυφλωθεί, μέχρι να πάει στο νοσοκομείο είχε πάθει εγκαύματα δεύτερου βαθμού στο δέρμα από την τοξικότητα της κόλλας. Μάλιστα οι γιατροί χρειάστηκε να της κουρέψουν γουλί το κεφάλι για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη θεραπεία. 


Η γυναίκα κατέθεσε πως δεν έχει κάποια αντίζηλο και τώρα οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται κατά του πρώην φίλου της ο οποίος όπως λένε τη ζήλευε παράφορα και για το λόγο αυτόν η 31 ετών μητέρα, χώρισε 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:34