search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:12
MENU CLOSE

Τουρισμός για όλους: Δείτε αν είστε δικαιούχοι

31.07.2020 19:56
Στην «εντατική» ο τουρισμός - ΤτΕ: Μόλις 2 εκατ. τουρίστες μέχρι τον Ιούνιο - Οι εισπράξεις και οι χώρες προέλευσης - Media

 

Οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, από το υπουργείο Τουρισμού.

Δείτε εδώ τους τελικούς δικαιούχους

Το υπουργείο επανέφερε φέτος το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» συνολικού ύψους 100 εκ, ώστε να μπορέσει ακόμα περισσότερος κόσμος να πάει διακοπές, αφού η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη και πέρα από κάθε προσδοκία, με 750.000 δικαιούχους και ωφελούμενους.

Μέσω του προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.

Η επιδότηση μέσω του e-voucher δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος να επιλέγουν οι ίδιοι τους παρόχους διαμονής, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Το e-voucher θα λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας tourism4all.gov.gr.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50