search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:01
MENU CLOSE

Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού: «Δεν έμεινε τίποτα όρθιο»!

05.08.2020 06:08
Βηρυτός: Eξετάζεται και η πιθανότητα ρουκέτας ή βόμβας για την έκρηξη - Media

 

«Χθες κατά τις 5 το απόγευμα έγινε μια μεγάλη έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού» ανέφερε ο Παναγιώτης Ανδριώτης, Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτού, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 και τον Βασίλη Αδαμόπουλο.

Περιγράφοντας την έκρηξη, ο κ. Ανδριώτης περιέγραψε πως «σκάσανε, κάνανε μεγάλη ζημιά σε 15 χιλιόμετρα γύρω γύρω» οι τόνοι εύφλεκτης ύλης, παρομοιάζοντας την έκρηξη «σαν τη Χιροσίμα». «Δεν έμεινε τίποτα όρθιο» εξήγησε ο Πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας και πρόσθεσε πως «ακούστηκε ο ήχος της βόμβας στην Κύπρο».

Στην ίδια κατεύθυνση, «έχει καταστραφεί όλη η Βηρυτός» επισήμανε ο κ. Ανδριώτης, κάνοντας λόγο για δεκάδες σπασμένα τζάμια και καταστήματα. «Τώρα το πρωί που βγήκε η μέρα φαίνονται πιο πολύ οι ζημιές» σημείωσε ο ίδιος, ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, «ποιος θα μπει στο λιμάνι; Απαγορεύεται», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10