23/01/2021 19:59:53

Βηρυτός: Βίντεο από την έκρηξη που κόβει την ανάσα – Η κουρτίνα στο μπαλκόνι σταμάτησε τα θραύσματα και τους έσωσε τη ζωή (Video)

Βηρυτός: Βίντεο από την έκρηξη που κόβει την ανάσα – Η κουρτίνα στο μπαλκόνι σταμάτησε τα θραύσματα και τους έσωσε τη ζωή (Video) - Media

 

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και καταγράφηκε δευτερόλεπτα πριν και μετά από την έκρηξη στη Βηρυτό. Μια οικιακή βοηθός κάνει δουλείες έξω στο μπαλκόνι ενώ την ίδια ώρα ένα μικρό κοριτσάκι παίζει δίπλα της. 
Οι τέντες στο μπαλκόνι είναι κατεβασμένες λόγω του ήλιου και όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά. Όταν ξαφνικά γίνεται η έκρηξη και το δυνατό ωστικό κύμα τα σαρώνει όλα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι κουρτίνες στο μπαλκόνι δέχονται όλο το κύμα μαζί με θραύσματα τα οποία ευτυχώς συγκρατούν. 
Η οικιακή βοηθός με αστραπιαίες κινήσεις δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη, αρπάζει το κοριτσάκι και τρέχει να προφυλαχθεί μέσα στο σπίτι. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.