search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:09
MENU CLOSE

Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη «τα έσπασε» οριστικά με το Γιώργο Ζαμπέτα – Ο άγνωστος καυγάς

05.08.2020 15:50
Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη «τα έσπασε» οριστικά με το Γιώργο Ζαμπέτα - Ο άγνωστος καυγάς - Media
 
Πολλά ωραία και ενδιαφέρονται πράγματα βλέπουμε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο αφιέρωμα που παρουσίασε ο Πάνος Ζόγκας για την εταιρεία “Καραγιάννης – Καρατζόπουλος” στο περιοδικό Down Town. Μεταξύ άλλων μαθαίνουμε για την ταινία “Το κορίτσι του λούνα παρκ”, που αρχικά είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη”, πώς μετατράπηκε σε “κατάλληλη”, αλλά και τον καβγά της Αλίκης με τον Γιώργο Ζαμπέτα.
 
«Η ταινία “Το κορίτσι του λούνα παρκ” αρχικά είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη” από τη χούντα. Η Αλίκη, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία που της είχε η κόρη ενός υψηλόβαθμου προσώπου του δικτατορικού καθεστώτος, καταφέρνοντας τελικά να τη μετατρέψει σε “κατάλληλη”. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η έκτη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς.
 
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το να χαρακτηριστεί τότε μια ταινία “ακατάλληλη”, και ειδικά της Αλίκης, ισοδυναμούσε με οικονομική καταστροφή. Στο “Κορίτσι του Λούνα Παρκ” η σταρ τσακώθηκε με τον Γιώργο Ζαμπέτα γιατί δεν της άρεσε το κομμάτι “Σταλιά σταλιά” και αρνήθηκε να το τραγουδήσει. Έκτοτε, δεν συνεργάστηκαν ποτέ ξανά οι δυο τους», αναφέρεται στο δημοσίευμα του Down Town.
 
Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:08