search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:17
MENU CLOSE

Σελίνα Γκόμεζ: Λανσάρει στην αγορά τη νέα της σειρά καλλυντικών

07.08.2020 06:44
Σελίνα Γκόμεζ: Παραγωγός και ίσως πρωταγωνίστρια στην ταινία «Dollhouse» - Media

 

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που η Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα λανσάρει στην αγορά τη νέα της σειρά καλλυντικών: Rare Beauty. Η Γκόμεζ ανέβασε φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει τις δυνατότητες που έχουν τα προϊόντα μακιγιάζ της συλλογής της.

Τώρα η Σελίνα και η Rare Beauty ανακοίνωσαν στο Instagram ότι η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου. Ο ιστότοπος της εταιρείας -ο οποίος διαθέτει βίντεο, φωτογραφίες και πληροφορίες αποστολής- έχει μια επιλογή εγγραφής μέσα από την οποία οι ενδιαφερόμενες μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της σειράς όσο θα πλησιάζει η μέρα κυκλοφορίας.

Εκτός από rarebeauty.com, τα προϊόντα Rare Beauty θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora.

Αν και τα προϊόντα δεν είναι έτοιμα ακόμα για να βγουν στην αγορά η Γκόμεζ δήλωσε στο εισαγωγική βίντεο της σειράς: «Ήθελα να φτιάξω μια σειρά με την οποία κανείς να νιώθει άνετα. Ξέρετε, νομίζω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πίεση ότι πρέπει να μοιάζουν σαν τους άλλους ή θα πρέπει να αγοράσουν κάτι γιατί το αγοράζουν όλοι οι άλλοι».

Η Γκόμεζ έχει επίσης καταστήσει σαφές ότι θέλει η «Rare Beauty» να συνδράμει στον αγώνα για περισσότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Τον Ιούλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δημιουργεί το Rare Impact Fund, και το 1% από τις πωλήσεις της σειράς θα δοθεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους, με την ελπίδα να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 10 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:15