search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:02
MENU CLOSE

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς τον Λίβανο

07.08.2020 12:07
Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς τον Λίβανο - Media

 

Η COSMOTE, αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία μετά τα τραγικά γεγονότα στην Βηρυτό, στηρίζει τους συνδρομητές της που βρίσκονται στον Λίβανο, καλύπτοντας το κόστος κλήσεων, mobile internet και SMS σε περιαγωγή, από τις 4 έως και τις 10 Αυγούστου. Επιπλέον η COSMOTE, για να διευκολύνει τους συνδρομητές της που επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους στον Λίβανο, θα τους επιστρέψει την αξία των κλήσεων και SMS μεταξύ Ελλάδας και Λιβάνου που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο ίδιο διάστημα (4-10 Αυγούστου).

Συγκεκριμένα:

  • στους πελάτες κινητής COSMOTE -συμβολαίου, καρτοκινητής, καρτοσυμβολαίου- ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί η αξία των διεθνών κλήσεων και SMS από την Ελλάδα προς το Λίβανο. Επίσης, η COSMOTE θα επιστρέψει την αξία των κλήσεων περιαγωγής (εξερχόμενων, εισερχόμενων) και των SMS από τον Λίβανο προς την Ελλάδα ή/και εντός Λιβάνου, καθώς και της κίνησης Internet (MB), που πραγματοποιήθηκε στον Λίβανο.

  • στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς τον Λίβανο.

 

Οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για τη δωρεάν παροχή, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS ή/και στον λογαριασμό τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:59