Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σκάφος με δύο επιβαίνοντες έμεινε ακυβέρνητο τα ξημερώματα λόγω μηχανικής βλάβης στη θαλάσσια περιοχή Επανομής του Θερμαϊκού κόλπου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών και Νέας Μηχανιώνας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Το σκάφος “ΠΟΠΗ” βρισκόταν σε δυσχερή θέση, λόγω μηχανικής βλάβης την ώρα που στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 4-5 μποφόρ.
Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.
Το “ΠΟΠΗ” εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής σε απόσταση 1 ν.μ. από την ακτή.
Το περιπολικό σκάφος περισυνέλεξε τα δύο άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε με ασφάλεια στο λιμένα Νέας Καλλικράτειας.
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, διότι σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στις παρειές του σκάφους αναγραφόταν λανθασμένο όνομα και όχι το ορθό.
Πηγή: voria.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.