search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:50
MENU CLOSE

Πόρος: «Ξηλώνουν» τον διοικητή του Α.Τ. – Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τις καταγγελίες του δημάρχου

08.08.2020 09:05
«Ο Αύγουστος χάθηκε και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω» - Το μήνυμα του δήμαρχου Πόρου στο Facebook  - Media

 

Τη μετακίνηση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πόρου αποφάσισε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. μετά την έξαρση των κρουσμάτων στο νησί.

Ο διοικητής έλαβε σήμα για απόσπαση από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη, ότι η Αστυνομία δεν έκανε ελέγχους για κορωνοϊό, παρά τις συστάσεις του. 

Πληροφορίες του enikos.gr, κάνουν λόγο για ραγδαίες εξελίξεις, αναφέροντας πως ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πόρου έχει καταθέσει ένσταση και αναμένεται να συσταθεί επιτροπή που θα εξετάσει την ένστασή του και θα ληφθεί τελική απόφαση.

“Είχαν αποφασίσει να μην κάνουν ελέγχους και μάλιστα να μην ανταποκρίνονται ούτε και στις δικές μας εκκλήσεις για ελέγχους” κατήγγειλε χθες Παρασκευή ο δήμαρχος στο Open. Όπως τόνισε όταν ο ίδιος πίεσε την κατάσταση τότε οι έλεγχοι που έγιναν αντί να επικεντρώνονται στα μέτρα κατά του κορωνοϊού, επικεντρώθηκαν στους καταλόγους των καταστημάτων.

Επίσης, όπως κατήγγειλε δημόσια ο δήμαρχος του νησιού, η αστυνομία ακόμη και σε κάποιους ελέγχους που πραγματοποίησε δεν προχώρησε σε κυρώσεις. Ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Δήμος σε ελέγχους που είχε κάνει είχε διαπιστώσει παραβάσεις και μάλιστα είχε “σφραγίσει” και κατάστημα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:46