search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Συναγερμός στη Σκωτία: Εκτροχιάστηκε τρένο, πληροφορίες για δύο νεκρούς

12.08.2020 11:55
Συναγερμός στη Σκωτία: Εκτροχιάστηκε τρένο, πληροφορίες για δύο νεκρούς - Media

 

Τρένο εκτροχιάσθηκε στην βορειοανατολική Σκωτία, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, ενώ η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον έκανε λόγο για «εξαιρετικά σοβαρό» συμβάν με άγνωστο ακόμη απολογισμό θυμάτων.

«Είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό συμβάν», έγραψε στο Twitter η Νίκολα Στέρτζον. «Αν και τώρα αρχίζουν να φθάνουν στοιχεία, φοβάμαι ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί». Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ο οδηγός του τρένου είναι νεκρός και ένας επιβάτης υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Περί τα τριάντα ασθενοφόρα, ανάμεσά τους και ελικόπτερα, έχουν σπεύσει στον τόπο εκτροχιασμού τρένου στην περιοχή του Στόουνχέβεν της βορειοανατολικής Σκωτίας, ανακοίνωσε η σκωτική αστυνομία, ενώ πλάνα από τον τόπο του ατυχήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι καπνός υψώνεται στο σημείο, ενώ το ίδιο το τρένο δεν είναι ορατό.

Ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν την νύκτα στην Σκωτία, πολλές περιοχές έχουν πλημμυρίσει και καθυστερήσεις σημειώνονται στις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:00