search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:18
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Επεισοδιακός έλεγχος σε καφετέρια στο Ναύπλιο-Επιχειρηματίας έπεσε στη θάλασσα- Τι είπε ο Χαρδαλιάς (Videos)

13.08.2020 16:03
Κορωνοϊός: Επεισοδιακός έλεγχος σε καφετέρια στο Ναύπλιο-Επιχειρηματίας έπεσε στη θάλασσα- Τι είπε ο Χαρδαλιάς (Videos) - Media

 

Στη θάλασσα πήδηξε ένας επιχειρηματίας στο Ναύπλιο μετά το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για παράβαση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το argolidatv.gr, έλεγχος που έγινε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στην παραλία του Ναυπλίου, διαπίστωσε παράβαση του αριθμού των ατόμων στο κατάστημα. Έτσι επιβλήθηκε πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ και λουκέτο στην επιχείρηση.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης απελπισμένος πήδηξε στη θάλασσα ενώ με την βοήθεια των ψυχραιμότερων ανασύρθηκε έπειτα από λίγο σε κατάσταση σοκ.

Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Για το περιστατικό ρωτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Νεας Επίδαύρου. Σε δηλώσεις του ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε για μία ακόμα φορά την ανάγκη τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15