search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:04
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Το είπαν και το έκαναν – Ουρές και… θερμομέτρηση έξω από το κέντρο που τραγουδάει ο Βέρτης (Video)

14.08.2020 18:37
Θεσσαλονίκη: Το είπαν και το έκαναν - Ουρές και... θερμομέτρηση έξω από το κέντρο που τραγουδάει ο Βέρτης (Video) - Media

 

Mε τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας αλλά και με τεράστιες ουρές άνοιξε τις πόρτες του το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη. Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής, λόγω κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Seleo, οι πελάτες μπαίνουν ένας – ένας, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους του καταστήματος. Να σημειωθεί πώς, η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται σήμερα 550 άτομα.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις 19:30 το απόγευμα και κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Όσοι είχαν κάνει κράτηση, βρέθηκαν στον χώρο στις 19.30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα άρχιζε το πρόγραμμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30