search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:35
MENU CLOSE

Ελενα Ακρίτα: Εριξαν το προφίλ της στο Facebook – Το μήνυμα της δημοσιογράφου

21.08.2020 16:01
Ελενα Ακρίτα: Εριξαν το προφίλ της στο Facebook - Το μήνυμα της δημοσιογράφου - Media

 

Πριν από λίγες ώρες, το Facebook «κατέβασε» το προφίλ της Έλενας Ακρίτας έπειτα από μαζικές αναφορές που υπέστη από μέλη της ομάδας «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο». Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και συγγραφέας ζήτησε από όσους την ακολουθούν στα social media να κάνουν αναφορά στη σελίδα που προτρέπει γονείς να μη φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους κατά την επιστροφή τους στο σχολείο. Η δραστηριότητα της ομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό από την περασμένη Πέμπτη.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, τα μέλη της ομάδας απάντησαν με report στον λογαριασμό της δημοσιογράφου. «Θερμή παράκληση, κάντε αναφορές στην ομάδα “Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο!” Με μπλόκαρε το Facebook λόγω των μαζικών reports από την ομάδα των “γονιών” που απειλούν με θάνατο Κεραμέως και Τσιόδρα» έγραψε η Έλενα Ακρίτα στην τελευταία της ανάρτηση πριν «κατέβει» ο λογαριασμός της. 

Σημειώνεται πως, 21 ανέρχονται περιπτώσεις αναρτήσεων είτε σε social media είτε σε ιστολόγια ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για θεωρίες συνωμοσίας όσον αφορά την πανδημία του κορωνοϊού και για τις οποίες έχει ενημερωθεί ο εισαγελέας.

anartisi-elena-akrita-facebook.png
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:35