search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:31
MENU CLOSE

Σπάνια φωτογραφία: Η Μαρία Κάλλας κάνει πρόβες στη σουίτα του «Μεγάλη Βρετανία» πριν την εμφάνισή της στο Ηρώδειο

22.08.2020 11:03
Σπάνια φωτογραφία: Η Μαρία Κάλλας κάνει πρόβες στη σουίτα του «Μεγάλη Βρετανία» πριν την εμφάνισή της στο Ηρώδειο - Media

 

Η Μαρία Κάλλας υπήρξε ίσως η σπουδαιότερη σοπράνο που γεννήθηκε ποτέ.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια της όπερας έχτισε μια μεγάλη καριέρα ενώ απασχόλησε και με την προσωπική της ζωή καθώς με τον Αριστοτέλη Ωνάση υπήρξαν ένα από τα πιο θρυλικά ζευγάρια.

Ο γνωστός φωτογράφος Κλεισθένης, μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram μια πολύ σπάνια λήψη της Κάλλας που είχε τραβήξει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο κλικ με την Μαρία Κάλλας στην σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» να κάνει πρόβες με τον αρχιμουσικό της Αντονίνο Βόττο για την θριαμβευτική της εμφάνιση στο Ηρώδειο στις 5 Αυγούστου του 1957 όπου εγκαινίασε το Φεστιβάλ Αθηνών.

Ο Βόττο είναι καθισμένος στο πιάνο με τις παρτιτούρες του και παίζει ενώ η Κάλλας στέκεται δίπλα σου όρθια και ερμηνεύει

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15