search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη: Τι πήραν οι δράστες

24.08.2020 12:14
Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη: Τι πήραν οι δράστες - Media
 
Ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή ήταν η λεία των αγνώστων δραστών που πραγματοποίησαν διάρρηξη της οικίας της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στο Κουκάκι.
 
Σύμφωνα με το news247, η απώλεια του συγκεκριμένου αντικειμένου είναι η μόνη που έχει δηλωθεί επί του παρόντος από την ίδια στην Αστυνομία, καθώς ο χώρος του σπιτιού και ειδικά του γραφείου της είναι φοβερά ερευνημένος και ανακατεμένος και έτσι πρέπει και η ίδια να ψάξει προσεκτικά μήπως τυχόν λείπει και κάτι άλλο. Επί του παρόντος πάντως αυτό που δήλωσε ως εμφανή απώλεια είναι αυτός ο σκληρός δίσκος και σίγουρα δεν λείπει κάτι αξίας, άρα ο στόχος των δραστών ήταν πολύ συγκεκριμένος απ’ ότι φαίνεται.
 
Η ίδια έλειπε από το σπίτι της για διακοπές εδώ και περίπου ένα 10ημερό και έτσι είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος που τελέστηκε η διάρρηξη στην οικία της μέχρι που η γυναίκα που της φρόντιζε το σπίτι πήγε χθες και το βρήκε άνω-κάτω.
 
Η διάρρηξη μάλιστα στην κλειδαριά έγινε προσεκτικά και με ειδικό εργαλείο, πιθανόν από επαγγελματίες του είδους, χωρίς να αφήσουν ιδιαίτερα εμφανή ίχνη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:53