search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:08
MENU CLOSE

Κόντρα Γεροβασίλη-Χρυσοχοΐδη για Τουλουπάκη: «Δεν προστατεύονται οι εισαγγελείς» – «Βγάζετε από τη μύγα ξύγκι»

24.08.2020 13:14
Χρυσοχοΐδης: Κανείς δεν θα φύγει από τη Λέσβο αν δεν περάσει πρώτα από το Καρά Τεπέ - Media

 

«Με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση της διάρρηξης στο διαμέρισμα της επικεφαλής εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Τουλούπακης και μόλις ολοκληρωθεί θα επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα ενημερωθεί η Βουλή. Θερμή επίκληση, μην προκαλείτε φόβο με εύκολα σενάρια και κρίσεις του ποδαριού».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, απαντώντας στην γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη, που έθεσε το θέμα, κάνοντας λόγο για την ανάγκη διερεύνησης της υπόθεσης αλλά και για κρίσιμα ερωτήματα που εγείρονται ως προς τα μέτρα φύλαξης της κατοικίας της κ. Τουλουπάκη και ως προς τυχόν ευθύνες που υπάρχουν.

«Πώς είναι δυνατόν να μην προστατεύονται οι εισαγγελείς. Η ασφάλεια είναι σημαντικό στοιχείο της δημοκρατίας. Μετά την δήλωση της κ. Τουλουπάκη ότι το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν, αντιλαμβάνεστε τι αίσθημα υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεροβασίλη.

«Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Μην σπέρνετε φόβο στη δικαιοσύνη, μην διαμορφώνεται κλίμα προσπαθώντας να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι, μην εργαλειοποιείτε τους δικαστικούς και τους εισαγγελείς, μην δίνεται συνέχεια σε φόβους», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε:

«Η πολυκατοικία φυλάσσεται σύμφωνα με την επιθυμία της εισαγγελέως και έχει επαρκή φύλαξη πριν από τη δική μου παρουσία στο υπουργείο. Η αλήθεια είναι ότι έγινε διάρρηξη και σε άλλο διαμέρισμα της πολυκατοικίας σε συνεργάτη του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:07