search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52
MENU CLOSE

Η Καλάσνικοφ παρουσίασε το πρώτο της τυφέκιο που συνδέεται με smartphone και βγάζει μέχρι και… selfie (Video)

25.08.2020 08:46
Η Καλάσνικοφ παρουσίασε το πρώτο της τυφέκιο που συνδέεται με smartphone και βγάζει μέχρι και... selfie (Video) - Media

 

Ενόψει της έκθεση «Army-2020», που διεξάγεται από τις 23 ως τις 29 Αυγούστου στο εκθεσιακό κέντρο Patriot Expo της Μόσχας, η ρωσική εταιρεία κατασκευής όπλων Kalashnikov παρουσίασε μια φουτουριστική εκδοχή του περίφημου ΑΚ-19, ένα υπερσύγχρονο όπλο που ειναι ικανό να συνδεθεί με smartphone και προφανώς ακόμη και να τραβάει φωτογραφίες. 

Το νέο όπλο ομαλής διάτρησης, το МР-155 Ultima, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του μεγάλου φόρουμ όπλων, το οποίο ξεκίνησε την Κυριακή στο στρατιωτικό θεματικό πάρκο Patriot Expo έξω από τη Μόσχα.

Το όπλο, βασισμένο στο αξιόπιστο ημι-αυτόματο MP-155, διαθέτει οθόνη και, προφανώς, ψηφιακή κάμερα κάτω από την κάνη του, σύμφωνα τουλάχιστον με το μενού επιλογών του όπλου, όπως δείχνει το διαφημιστικό υλικό.

Το όπλο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στη λιανική αγορά τον επόμενο χρόνο, λέγεται ότι μπορεί να συνδεθεί με άλλες ψηφιακές συσκευές.

Απλώς… προσοχή, σε όσους θελήσουν να βγάλουν selfie με αυτο το έξυπνο όπλο: ίσως να μην είναι η πιο έξυπνη ιδέα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52