search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:55
MENU CLOSE

Μαγκουάιρ: Με χτύπησε Έλληνας αστυνομικός στη Μύκονο

25.08.2020 12:48
Χάρι Μαγκουάιρ: Φώναζε «fuck the greek police, I don

 

Εκδικάζεται η υπόθεση του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος δεν είναι «παρών» στη διαδικασία, καθώς έχει επιστρέψει στην Αγγλία. Στη δίκη που γίνεται στη Σύρο για το επεισόδιο, που είχε στη Μύκονο ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η παρέα του, που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για επίθεση εις βάρος αστυνομικού αλλά και δωροδοκία, εκπροσωπείται από Ελληνα ποινικολόγο, ενώ έχει έρθει και ο πατέρας του Αλαν καθώς κατηγορούμενος είναι και ο αδερφός του Μαγκουάιρ.

Στη διάρκεια της δίκης πρώτος κατέθεσε ο αστυνομικός που επενέβη στο περιστατικό που έγινε με πρωταγωνιστή τον Μαγκουάιρ λέγοντας ότι ο παίκτης υποσχέθηκε χρήματα για να αφήσει τον ίδιο και την παρέα του να φύγουν. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του δικαστηρίου, ο Μαγκουάιρ, όταν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ πλούσιος, μπορώ να σας προσφέρω χρήματα. Θα σας δώσω χρήματα, σας παρακαλώ αφήστε μας να φύγουμε».

«Τελείωσε η καριέρα σου»

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο Sky Sports, και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του Μαγκουάιρ, ο αστυνομικός κλώτσησε τον Μαγκουάιρ στο πόδι λέγοντάς του: «Τώρα τελείωσε η καριέρα σου».

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:55