search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:51
MENU CLOSE

«Αγγελική»: Η σειρά «στοίχημα» του Alpha για τη νέα σεζόν – Καθηλωτικό το πρώτο τρέιλερ

26.08.2020 07:00
«Αγγελική»: Η σειρά «στοίχημα» του Alpha για τη νέα σεζόν - Καθηλωτικό το πρώτο τρέιλερ - Media

Έχουμε μιλήσει από πολύ νωρίς για τη νέα σειρά του Alpha, «Αγγελική» που φαίνεται να έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία με τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για το μεγάλο στοίχημα του καναλιού στη μυθοπλασία – μην ξεχνάμε πως ο Alpha φέτος έχει απλώσει τα… πλοκάμια του και στο ριάλιτι με το The Bachelor – με τους συντελεστές της σειράς «Αγγελική», αλλά και το σενάριο να μοιάζουν πολλά υποσχόμενα για τους λάτρεις του είδους.

Βίντεο: Το ιντριγκαδόρικο τρέιλερ της σειράς «Αγγελική»

«Αγγελική δεν είναι το πραγματικό μου όνομα! Πριν 17 χρόνια μου έκλεψαν τη ζωή. Για να μπορέσω να συνεχίσω έπρεπε να αλλάξω, να γίνω ένας άλλος άνθρωπος. Εκείνοι μπορεί να ξέχασαν αυτό που μου έκαναν, εγώ όχι! Θυμάμαι ακόμη. Γι’ αυτό επέστρεψα» ακούγεται να λέει η ηρωίδα της νέας σειράς του Alpha κατορθώνοντας το δίχως άλλο, να πείσει τον τηλεθεατή να δώσει μια ευκαιρία στο νέο εγχείρημα.

«Παρελθόν είναι ό, τι δεν σε πονάει πια» λέει η Μαίρη Μηνά κλείνοντας το πρώτο χορταστικό τρέιλερ της σειράς «Αγγελική».

Το στόρι της σειράς «Αγγελική» στον Alpha

Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη.

Όλα ανατρέπονται. «Αγγελική». «Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο;» Η νέα δραματική σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή, με στέρεο σενάριο, εξωτερικά γυρίσματα, δυνατούς πρωταγωνιστές, έρωτες, αντιπαλότητες, ανατροπές, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Στον ομώνυμο ρόλο, που όπως ανακαλύπτουμε στο τρέιλερ της σειράς «Αγγελική» δεν είναι το πραγματικό της όνομα, η Μαίρη Μηνά. Το κορίτσι που διέπρεψε στο θέατρο τα τελευταία χρόνια παίρνει το εισιτήριο για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης στον Alpha. Στον ρόλο της Αθηνάς, έπειτα από 10 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Το πλούσιο καστ της σειράς «Αγγελική»

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Ιωάννης Παπαζήσης, Αλέξανδρος Πέρρος, Δήμητρα Σιγάλα και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Μαζί τους οι: Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μέλπω Κωστή, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μαριέλα Δουμπού, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Θάνος Καληώρας, Μελέτης Γεωργιάδης.

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:50