search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:19
MENU CLOSE

«Ο Μέσι δεν είναι ελεύθερος – Σε ισχύ η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ»

30.08.2020 14:08
«Ο Μέσι δεν είναι ελεύθερος - Σε ισχύ η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ» - Media

 

Νέo επεισόδιο στη διαμάχη του Λιονέλ μέσι με την Μπαρτσελόνα, καθώς η ισπανική LaLiga, με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο Αργεντινός επιθετικός πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα του εάν θέλει να φύγει από την ομάδα. 

Δηλαδή, υποστηρίζει το επιχείρημα του συλλόγου , σημειώνοντας ότι ο Μέσι δεν είναι, επομένως, ελεύθερος να υπογράψει με άλλη ομάδα.

Η LaLiga ανέλυσε το συμβόλαιο του Μέσι, εξαιτίας των αντιφατικών πληροφοριών που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σχέση του Μέσι με τη Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να ισχύει και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να φύγει εάν η ρήτρα καταγγελίας 700 εκατ. ευρώ δεν καταβληθεί εκ των προτέρων.

Ο ποδοσφαιριστής υποστηρίζει, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη μέσω fax, ότι είναι ελεύθερος και σήμερα δεν παρουσιάστηκε στις προγραμματισμένες εξετάσεις για κορωνοϊό που πέρασαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Απομένει η αντίδραση του Μέσι στην ανακοίνωση της LaLiga.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00