search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:10
MENU CLOSE

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν του My Style Rocks (Video)

31.08.2020 16:18
Μy style rocks: Τρέχουν να προλάβουν, τα γυρίσματα και το φινάλε - Media

 

Πρεμιέρα σήμερα στον ΣΚΑΙ για τον νέο κύκλο του «My Style Rocks» που είχε διακοπεί απότομα την άνοιξη λόγω Κορωνοϊού. 
Η Κατερίνα Στικούδη καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο ριάλιτι μόδας που επέστρεψε με μικρές αλλαγές στην κριτική επιτροπή, με νέες παίκτριες, αλλά και προηγούμενες διαγωνιζόμενες που ανανέωσαν τη συμμετοχή τους, όπως η Κορίνα Αδραμιτίδου, αλλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στην κριτική επιτροπή παρέμεινε ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, πήρε τη θέση του Λάκη Γαβαλά για τα καθημερινά επεισόδια του ριάλιτι μόδας. Ο Λάκης Γαβαλάς
ωστόσο θα εμφανίζεται κάθε Κυριακή στις 14.50, στο λαμπερό Gala ως special guest κριτής.

Η Κατερίνα Στικούδη μάλιστα στην έναρξη της εκπομπής υποδεχόμενη τον Στέλιο Κουδουνάρη, εξήγησε:  «Πέρασα πάρα πολύ ωραία φέτος το καλοκαίρι! Δεν ταξίδεψα βέβαια πολύ για τους λόγους που όλοι ξέρουμε, αλλά το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Έχει έρθει η οικογένειά μου μόνιμα στην Αθήνα και είναι μια καινούργια αρχή όλα. Πώς ξεκινάμε κι εμείς εδώ σήμερα;».  

Ο νεοαφιχθείς στην επιτροπή Χάρης Χριστόπουλος εμφανίστηκε με μία πιπίλα στο πέτο, περιγράφοντας με ενθουσιασμό τον νέο ρόλο του μπαμπά που απολαμβάνει εδώ και ένα μήνα: «Αισθάνομαι για τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής μου ενθουσιασμένος και ευτυχέστερος από ποτέ. Είναι η ευτυχέστερη περίοδος που βιώνω στη ζωή μου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:02