search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:16
MENU CLOSE

Παντρεμένη καθηγήτρια έκανε σεξ με τον 15χρονο μαθητή της σε χωράφι δίπλα στο σχολείο – Ο μαθητής τραβούσε φωτογραφίες και τις έδειχνε στους φίλους του

01.09.2020 15:18
Ένοχη η καθηγήτρια που έκανε σεξ με μαθητή της σε χωράφι δίπλα από το σχολείο – Στο πλευρό της ο άνδρας της (Photos/Video) - Media

 

Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η σχέση της 33χρονης καθηγήτριας Kandice Barber με τον 15χρονο μαθητή της. Ο μαθητής τραβούσε φωτογραφίες την καθηγήτρια του την ώρα που έκαναν σεξ στο χωράφι και την επόμενη μέρα τις έδειχνε στους συμμαθητές τους. 


Δεν ήθελε και πολύ η σχέση αυτή να δει το φως της δημοσιότητας στη μικρή κοινωνία ενός χωριού του Μπακιγκχαμσάιρ. Μάλιστα οι κακές γλώσσες τις περιοχής έλεγαν ότι ο 15χρονος άφησε έγκυο την 33χρονη ερωμένη του η οποία για να μην μάθει τίποτε ο άνδρας της έκανε άμβλωση. 


Πλέον η καθηγήτρια αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη και εναντίον της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου. Η ίδια δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι είναι αθώα και πως οι φωτογραφίες της την ώρα που κάνει σεξ, δεν είναι με τον μαθητή αλλά κάποιος χάκαρε το κινητό της και τις διέρρευσε.   
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10