search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Η Άμπερ Χερντ ξαναχτυπά: Ο Τζόνι Ντεπ έβαλε να μου καταστρέψουν τη ζωή

01.09.2020 16:43
Η Άμπερ Χερντ ξαναχτυπά: Ο Τζόνι Ντεπ έβαλε να μου καταστρέψουν τη ζωή - Media

 

Σε μια σειρά νέων δικαστικών εγγράφων, η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τώρα τον Τζόνι Ντεπ ότι προσπάθησε να «αναμειχθεί με τη φήμη μου, την καριέρα και τον βιοπορισμό μου».

Πιστεύει δηλαδή πως ο χολιγουντιανός αστέρας και ο δικηγόρος του Adam Waldman κανόνισαν με ηλεκτρονικούς λογαριασμούς να την παρενοχλούν, ενορχηστρώνοντας μια εκστρατεία για τη δυσφήμησή της στα κοινωνικά μέσα.

Τα ντοκουμέντα που κατέθεσε ισχυρίζονται ότι ο Ντεπ θέλησε να κηλιδώσει το όνομά της, πληρώνοντας τόσο αυθεντικούς όσο και ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter να τη δυσφημούν.

Τα χαρτιά λένε μάλιστα πως ο δικηγόρος «συνδέεται δημοσίως με ρώσους πολίτες με την ικανότητα να οργανώνουν τέτοιες επιθέσεις».

Όσο για τα ντοκουμέντα, κατατέθηκαν στο δικαστήριο στις 10 Αυγούστου, στο πλαίσιο της μήνυσης που έκανε ο Ντεπ στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», αξιώνοντας 1 εκατ. λίρες. Η εφημερίδα είχε ισχυριστεί τον Απρίλιο του 2018 ότι ο ηθοποιός κακοποιεί σωματικά τις συντρόφους του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50