search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Βουλή: «Μετωπική» Καραμανλή-ΣΥΡΙΖΑ με βαριές εκφράσεις

04.09.2020 15:22
Καραμανλής για δίκη Χρυσής Αυγή: Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά αποδίδει Δικαιοσύνη - Media
 
Ιδιαίτερα υψηλοί τόνοι αντιπαράθεσης επικράτησαν σήμερα στην κοινοβουλευτική επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, να ανταλλάσσει σκληρές κουβέντες με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο και Πέτη Πέρκα.
 
Αν και το θέμα (εργασίες στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου) δεν προϊδέαζε για αψιμαχίες ο κ. Καραμανλής δέχτηκε σκληρή κριτική εφ’ όλης της ύλης από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και απάντησε σε ανάλογο ύφος.
 
«Δεν βρισκόμαστε σε πρωινό τηλεοπτικό σόου» είπε ο κ. Καραμανλής και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «κολλημένος στις λάσπες». «Θα κάτσετε τώρα και θα τα ακούσετε διότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και είναι ελεεινό εκ μέρους σας να παραπληροφορείτε» πρόσθεσε δε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση περί «εξυπηρετήσεων».
 
Είχε προηγηθεί τοποθέτηση του κ. Φάμελλου ο οποίος καταλόγισε στον κ. Καραμανλή ότι προχωρά σε ιδιωτικοποιήσεις που εξυπηρετουν τη λογική της κυβέρνησης Μητσοτάκη «να τα ξεπουλήσει όλα σε βάρος του συμφέροντος του τόπου». «Μην πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» είπε ο κ. Φάμελλος απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα.
 
«Ας πάμε να δουλέψουμε για την πατρίδα μας, να δουλέψουμε για την οικονομία και την κοινωνία και αφήστε τα μεγάλα λόγια, χορτάσαμε» πρόσθεσε ανεβάζοντας το θερμόμετρο της συζήτησης. Από την πλευρά της η κυρία Πέρκα κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών ότι διαπνέεται από την «εμμονική αντίληψη της ΝΔ, ότι για όλα φταίει το δημόσιο και ο ιδιωτικός τομέας λειτουργεί καλά».
 
Πηγή: ieidiseis.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45