search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Ρητορικές σκέψεις για τον νεοέλληνα…

18.09.2012 12:28
Ρητορικές σκέψεις για τον νεοέλληνα... - Media

Γράφει ο Gabri

Ρητορικές σκέψεις για τον νεοέλληνα… Χρόνια τώρα οι άρχοντες του τόπου βολιδοσκοπούν διαρρέοντας αβάσταχτους φόρους-μέτρα και μετά εφαρμόζουν δυσβάσταχτους, αποσπώντας την ανοχή του νεοέλληνα.

Γράφει ο Gabri

Χρόνια τώρα οι άρχοντες του τόπου βολιδοσκοπούν διαρρέοντας αβάσταχτους φόρους-μέτρα και μετά εφαρμόζουν δυσβάσταχτους, αποσπώντας την ανοχή του νεοέλληνα.

Το χρέος το 2010 ήταν 400 δις και σήμερα είναι πάλι 390 δις, παρόλο το κούρεμα και πολύ περισσότερο μετά το “στέγνωμα” των πολιτών και επιχειρήσεων. Καταστρέφοντας κάθε έννοια της οικονομικής ζωής του τόπου δημιούργησαν 1,5 εκ. ανέργους έβαλαν λουκέτο στο 40% των καταστημάτων και μείωσαν κατά 60% τον τζίρο όσων φυτοζωούν ακόμα. Λόγω του κλίματος εδώ και χρόνια έχει διακοπεί κάθε κρατική αναπτυξιακή πτυχή (οδικοί άξονες, μεγάλα έργα κλπ.) Για ιδιωτική επένδυση ούτε λόγος.

Η μόνη ενασχόληση του κράτους είναι το πως θα αποσπάσει χρήματα απ’ τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που δεν έχουν φοροδοτική ικανότητα μια και ο κύκλος ροής χρήματος είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Παιδεία-Υγεία-Κοινωνικό κράτος στα τάρταρα.

Οι νεοέλληνες γονείς, απολαμβάνουν την καταστροφή των βλασταριών τους! Το χειρότερο όλων, είναι πως όποτε κατονομάζω τον νεοέλληνα “ΜΑΛΑΚΑ” εκείνος νομίζει ότι τον βρίζω! Αδυνατεί να αντιληφθεί ότι τον ΧΑΡΑΚΤΙΡΊΖΩ!!!

Οφείλω όμως να απονείμω ΕΥΣΗΜΑ στους εκλεγμένους κυβερνήτες για την αμορφωσιά που κατάφεραν στους νεοέλληνες και την επιτυχή χειραγώγησή τους ώστε να είναι εφικτό το προδοτικό ξεπούλημα της Ελλάδας με μπόνους 11 εκ. “εξημερωμένους” σκλάβους νεοέλληνες. Όσοι αναγνωρίζετε την αφεντιά σας στο πρόσωπο του νεοέλληνα αλλά και σε όσους αδυνατούν να αντιληφθούν το ποιόν τους, προσφέρω απλόχερα τον οίκτο μου.

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:46