search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:49
MENU CLOSE

Συνεδρίαση της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ανασυγκρότηση και ανανέωση (LIVE)

06.09.2020 08:49
syriza_ke.jpg

 

Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εκλέξει το νέο γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο, επικυρώνοντας την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεδομένου ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε νέα αναβολή λόγω της πανδημίας ο Αλέξης Τσίπρας, θέλησε να δώσει το μήνυμα πως η ανασυγκρότηση και ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται κανονικά. Παράλληλα, θέλησε να δώσει το στίγμα της ανανέωσης σε πρόσωπα αναδεικνύοντας περισσότερο τα στελέχη της νέα γενιάς.

Έτσι, εκτός από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, πρόσωπο της εμπιστοσύνης του προέδρου, την ανανέωση έρχονται να συμβολίσουν και οι αλλαγές στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Χαρίτσης, μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου, από τη νέα γενιά στελεχών αναμένεται να αναλάβει κρίσιμο τομέα στο πλαίσιο του ανασχηματισμού των τομεαρχών και στη θέση του, εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει ένα ακόμη στελεχών από τη νέα γενιά, ο Νάσος Ηλιόπουλος, πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία της Αθήνας.

Εξίσου «φρέσκα» είναι και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν στο νέο του πόστο. Πρόκειται για τους Στέργιο Καλπάκη, την Τάνια Καραγγιάνη και τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

Η αντικατάσταση του Πάνου Σκουρλέτη, στην κορυφή του κόμματος, πραγματοποιείται με ομαλό τρόπο, καθώς παραμένει στην πρώτη γραμμή μετακινούμενος στη θέση που κατείχε ως τώρα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, αυτή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, αναμένεται δε και από το βήμα της ΚΕ να αναγνωριστεί η προσφορά του στο κόμμα, το οποίο ανέλαβε σε μια δύσκολη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01