search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29
MENU CLOSE

Νέα πρόσωπα στο Open: Στην τελική ευθεία το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού

07.09.2020 06:03
Τηλεόραση: Περικοπές στο Open και όχι μόνο - Media

 

Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open ανανεώνεται τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα. ∆ύο γνωστοί δημοσιογράφοι ενισχύουν με την παρουσία τους το «Ευτυχείτε!» της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ενίσχυση θα υπάρξει και στην ομάδα του «Ελα, χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου με σημαντικές προσθήκες.

Βαρύ πυροβολικό στη βραδινή ζώνη θα είναι για μια ακόμη χρονιά το talent show «Just the 2 of us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, με την κριτική επιτροπή να μένει η ίδια. Πολύ γνωστά ονόματα της showbiz συζητούν για τη συμμετοχή τους στο πρότζεκτ. Το σόου ενδέχεται φέτος να είναι live και όχι μαγνητοσκοπημένο. Εκτός από τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Στέλιο Παρλιάρο, στο δυναμικό του σταθμού εντάσσεται και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με νέα εκπομπή, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Η Μαρία Μπακοδήμου θα παρουσιάσει ένα φρέσκο παιχνίδι μόδας με ονόματα-έκπληξη στην κριτική του επιτροπή, ενώ στις οθόνες μας θα επιστρέψει και το «My Greece» με ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και ξεναγό τη Δέσποινα Βανδή. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς πολλά ακόμη προγράμματα θα ξεδιπλωθούν σταδιακά από το φθινόπωρο στη συχνότητα του Ανοιχτού Καναλιού.

Πηγή: TV – Έθνος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:28