search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:01
MENU CLOSE

«Ξέφυγαν» οι οπαδοί του Τζόκοβιτς: Μπούλινγκ με «ευχές» ακόμα και για… θάνατο στην επόπτρια – Τι απάντησε ο Σέρβος άσος

08.09.2020 11:10
«Ξέφυγαν» οι οπαδοί του Τζόκοβιτς: Μπούλινγκ με «ευχές» ακόμα και για... θάνατο στην επόπτρια - Τι απάντησε ο Σέρβος άσος  - Media

 

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην εποχή που ζούμε. Η κυρία Λόρα Κλαρκ που μέχρι προ ημερών δεν ήταν ευρέως γνωστή στον πλανήτη. έγινε “διάσημη” επειδή την χτύπησε -κατά λάθος, πάνω στην εκνευρισμό του- ο κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς στη διάρκεια αγώνα του στο πλαίσιο του US Open.

Όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις, o Σέρβος άσος αποκλείστηκε με default για πρώτη μάλιστα φορά στην καριέρα του. Αλλά αυτό εκνεύρισε αφόρητα τους φανατικούς οπαδούς του, συμπατριώτες του ως επι το πλείστον, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε απίστευτο bullying σε βάρος της δύσμοιρης επόπτριας. 

Όλα ξεκίνησαν λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν τον λογαριασμό της κυρίας Κλαρκ. Αμέσως σχεδόν δέχθηκε μαζική επίθεση από φίλους του Τζόκοβιτς με… ευχές μέχρι και για θάνατο κι όλα αυτά σε μια γυναίκα που έχει χάσει σε τροχαίο τον γιό της σε ηλικία 25 ετών το 2008. 

Προς τιμή του ο Τζόκοβιτς κάλεσε τους φίλους του να τη στηρίξουν λέγοντας ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για την ποινή του αποκλεισμού του από το αμερικανικό Open.

«Αγαπημένοι μου #NoleFam, σας ευχαριστώ για τα θετικά μηνύματα. Επίσης, σας παρακαλώ να θυμάστε ότι η επόπτρια που χτυπήθηκε από την μπάλα χθες το βράδυ χρειάζεται τη στήριξη της κοινότητάς μας. Δεν έκανε κανένα λάθος. Σας ζητώ να είστε υποστηρικτικοί και ευγενικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στιγμές σαν κι αυτές μας κάνουν μεγαλύτερους και δυνατότερους. Μοιράζομαι την αγάπη μου με όλους. Ευρώπη σου έρχομαι!» έγραψε ο «Νόλε» στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:01