search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:55
MENU CLOSE

«Σε βασάνιζε και εσύ απλά την άκουγες γιατί σε πλήρωνε» – Εφιάλτης στο σπίτι με την Έλεν ντε Τζενέρις

09.09.2020 11:38
«Σε βασάνιζε και εσύ απλά την άκουγες γιατί σε πλήρωνε» - Εφιάλτης στο σπίτι με την Έλεν ντε Τζενέρις - Media

 

Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες για την Έλεν Ντε Τζένερις τόσο για τη συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες όσο και στο σπίτι της.

Αποκαλώντας την “τύραννο”, πρώην συνεργάτες της καταγγέλουν ότι απολάμβανε να απολύει κόσμο, ενώ παράλληλα βασάνιζε συνεργάτες της για το παραμικρό λάθος.

Στις πολλές καταγγελίες προστίθεται τώρα και αυτή ενός πρώην εργαζομένου στο νοικοκυριό της ο οποίος μιλά για ένα σπίτι που θύμιζε… στρατόπεδο.

Ο «εφιάλτης στο σπίτι με την Έλεν» μπορούσε να ξεκινήσει από το σερβίρισμα φαγητού σε διαφορετικό πιάτο από αυτό που ήθελε η κωμικός και έφτασε μέχρι στην τοποθέτηση του αλατιού σε λάθος σημείο ή σε ένα αφρόγαλα που δεν την ικανοποιούσε.

Σύμφωνα με το «βαθύ λαρύγγι» που μίλησε στην Daily Mail, η Ντε Τζένερις έβαζε και παγίδες προκειμένου να εντοπίζει τυχόν λάθη. Μάλιστα, πολλές ήταν οι φορές που τοποθετούσε σπίρτα πίσω από ντουλάπια ή έκρυβε μαξιλάρια ώστε να βλέπει στη συνέχεια αν θα τα έβρισκε η καθαρίστρια για να τα μαζέψει ή να τα ξεσκονίσει.

Όσο για τους μάστορες που καλούνταν να επιδιορθώσουν βλάβες, η συμπεριφορά της Ντε Τζένερις ήταν τόσο άθλια, ώστε οι περισσότεροι έκλειναν το τηλέφωνο με το που άκουγαν τη διεύθυνση στην οποία καλούνταν να πάνε.

«Σε βασάνιζε και εσύ απλά την άκουγες γιατί σε πλήρωνε. Η Έλεν είναι το χειρότερο πρόσωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου» λέει χαρακτηριστικά ο εξοργισμένος πρώην υπάλληλος της κωμικού.

Τα βασανιστήρια άρχιζαν από το πρωί με την Ντε Τζένερις να αφήνει μια λίστα με πράγματα που δεν της άρεσαν το προηγούμενο 24ωρο, ζητώντας σε έντονο τόνο να μην επαναληφθούν.

Μέχρι στιγμής, η Ντε Τζένερις δεν έχει απαντήσει σε αυτές τις καταγγελίες, ωστόσο, για τις προηγούμενες έχει ζητήσει συγγνώμη δηλώνοντας άγνοια για αρκετά από όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες της εκπομπής της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:55