search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:24
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Κρούσματα σε σχολεία στο Περιστέρι – Λουκέτο σε νηπιαγωγείο στην Κρήτη (Videos)

09.09.2020 15:24
Κορωνοϊός: Κρούσματα σε σχολεία στο Περιστέρι - Λουκέτο σε νηπιαγωγείο στην Κρήτη (Videos) - Media

 

Ένας εκπαιδευτικός και μια καθαρίστρια βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό σε δύο σχολεία στον δήμο Περιστερίου.

Τα κρούσματα είναι στο 30ο δημοτικό σχολείο και στο 16ο γυμνάσιο όπου θετικοί βρέθηκαν μια καθαρίστρια και ένας εκπαιδευτικός, αντίστοιχα.

Με την εύρεση των δυο κρουσμάτων ο Δήμος Περιστερίου προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου ενημερώνοντας τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Παιδείας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι άμεσα όλοι οι εκπαιδευτικοί κι εργαζόμενοι στα σχολεία θα υποβληθούν σε τεστ για να είναι όλα έτοιμα για το άνοιγμα των σχολείων την προσεχή Δευτέρα.

Λουκέτο σε νηπιαγωγείο στην Κρήτη μετά από κρούσμα εκπαιδευτικού

Μια αναπληρώτρια νηπιαγωγός βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό σε τεστ που έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να κλείσει η σχολική μονάδα.

Η νηπιαγωγός τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες, όπως και οι άλλες πέντε που βρίσκονται στο ίδιο νηπιαγωγεί προληπτικά, χωρίς ωστόσο να έχουν εμφανίσει συμπτώματα.

Το νηπιαγωγείο θα ανοίξει την Πέμπτη, δύο εβδομάδες μετά το θετικό κρούσμα και αφού έχει γίνει απολύμανση στο συγκεκριμένο χώρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21