search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:55
MENU CLOSE

Kαβγάδες στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου

11.09.2020 05:44
Εμβολιασμός: Ποιες εταιρίες ανέλαβαν την διαφημιστική καμπάνια - Media

 

Ο κακός χαμός γίνεται σε δυο ημερήσια φύλλα.

Η ιδιοκτησία γκρινιάζει για την επιλογή των θεμάτων σε σχέση με την κυκλοφορία και τα επιτελικά στελέχη ετοιμάζουν τις άμυνές τους και βρίσκονται σε θέσεις μάχης… ***
Υπόγειος πόλεμος στο παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη σε μιντιακό “μαγαζί” που ελέγχεται απο το κράτος. Αυτοί που περίμεναν να αναλάβουν μετά τις εκλογές, εμειναν μπουκάλα και τώρα σε συνεργασία με κάποιους παράγοντες του Μαξίμου, οργανώνουν το…χάος.

Αγριοι καβγάδες στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής μεταξύ κάποιων που παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων στην ΕΡΤ που τυγχάνει να είναι γυναίκες. Τσακώνονται για τις βάρδιες, για τα Σαββατοκύριακα, για τις αντικαταστάσεις! 

Βράζει και το ενημερωτικό τμήμα ιδιωτικού καναλιού! Το αφεντικό εχει δώσει τελεσίγραφο στους επικεφαλής να τα αλλάξουν ολα με στόχο να αποκτήσει την παρέμβαση που δεν διαθέτει ο ιδιος.

Πηγή: zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:53